Ajankohtaista

 

Kohti merkityksellistä -workshop 27.-28.4.2019

 

Pohditko sitä, elätkö omanlaista elämää? Haluaisitko varmistua siitä, kuljetko oikeaan suuntaan elämässäsi? Tai haluaisitko lähteä tietoisesti tarkastelemaan mikä on sinulle elämässä merkittävää ja tärkeää?

Kohti merkityksellistä – workshop antaa osallistujilleen erilaisia työkaluja tarkastella omaa elämää ja elämän sisältöjä. Käytössä olevat kokemukselliset harjoitteet pohjautuvat hyväksymis- ja omistautumisterapiaan, joka on tutkittu psykoterapiasuuntaus. Workshopissa käytettyjen harjoitteiden avulla tarkastelemme pitkälti omaa käytöstä ja sen vaikutusta merkityksellisen elämän toteutumiselle. Tavoitteena on myös tutustua psykologiseen joustavuuteen, joka auttaa etenemään kohti omanlaista elämää, elämän haasteista ja mielen sisäisistä esteistä huolimatta.

Workshopin painotus on valmennuksellinen, jossa on myös paljon terapeuttisia elementtejä. Lisäksi käytössä ovat psykofyysisen hengitysterapian harjoitteet, joiden avulla pyritään rauhoittumaan työskentelyn äärelle. Workshoppia ei suositella henkilöille, joilla on meneillään akuutti kriisi tai vaikea asteista psyykkistä oireilua.

Workshop toteutuu keväällä viikonloppuna, kun ilmoittautuneita on vähintään 5. Ajankohta pyritään sopimaan kaikille kiinnostuneille sopivaksi ja mikäli ajankohta ei sovi, ei ilmoittautuminen ole sitova.

 

27.4. Lauantai, klo 14-16

Psykofyysisen hengitysterapian harjoitteita

Mikä on minulle tärkeää – alustus ja harjoitukset

Tietoisuustaidot

 

28.4. Sunnuntai, klo 10-13

Psykofyysisen hengitysterapian harjoitteita

Minulle merkityksellinen elämä - nelikenttä harjoitus

Mielen sisäiset esteet ja niiden kanssa eteneminen kohti merkityksellistä elämää

 

Missä: Minna Canthin Kulma, Seminaarinkatu 36 Jyväskylä

Ohjaaja: Susanna Homanen, psykologi PsM, hengitysohjaaja (psykofyysinen hengitysterapia), joogaopettaja ryt200.

Hinta: 95€ / osallistuja. Huom! Houkuttele kaverikin mukaan – saatte molemmat 10 € alennuksen workshopin hinnasta, kun ilmoittaudutte ja osallistutte kurssille.

Ilmoittautumiset: hetkijlh@gmail.com tai  puhelimitse p. 045 787 57180